ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Twerenbold Reisen AG επιλέγει επίσης VDL Futura για την εποχή Euro 6

Η Twerenbold Reisen AG έδωσε μια παραγγελία στην VDL Bus & Coach για 13 Futura, FHD2 .Αυτή η ελβετική εταιρία υπεραστικών λεωφορείων από την Baaden - Rütihof υπήρξε ένας πιστός πελάτης της VDL για δεκαετίες.«Είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι η Twerenbold έχει για άλλη μια φορά επέλεξε VDL . Αυτό είναι ένα σημάδι της εμπιστοσύνης που έχει σε μας. Όχι μόνο για τα προϊόντα μας, αλλά και στην οργάνωση της VDL », δήλωσε ο Bernar Donzé , διευθυντής της VDL Bus & Coach (Eλβετίας).

Ο Karim Twerenbold, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Twerenbold Reisen AG δήλωσε: " Η οικονομία του κινητήρα, το χαμηλό καθαρό βάρος και η πολυχρηστικότητα των υπηρεσιών του VDL Futura είναι όλα επωφελή από την άποψη του λειτουργικού κόστους και κατά συνέπεια συμβάλει θετικά στην ουσία λειτουργίας μας. Η ελκυστική σχεδίαση και το ευρύχωρο εσωτερικό με το πλήρες επίπεδο πάτωμα είναι κατάλληλα για τις απαιτήσεις μας στην άνεση. Για εμάς, πηγαίνοντας με VDL ήταν και πάλι η λογική επιλογή. Τα νέα Futura για την Twerenbold θα παραδοθούν την άνοιξη του 2014.

Comfort Class και Royal Class

Η συνολική παραγγελία αποτελείται από 4 Futura με διαμορφωμένα σε Royal Class και 9 Futura Comfort Class . Με το Royal Class, που ανέπτυξε μόνη της η Twerenbold , η εταιρεία θέτει το πρότυπο για τα ταξίδια με πούλμαν στην Ελβετία. Το Royal Class διακρίνεται από χαρακτηριστικά όπως μια πολυτελή 2 +1 διάταξη καθισμάτων και τα βασιλικά 90 εκατοστά απόστασης μεταξύ των καθισμάτων. Τα Royal Class Futura έχουν μήκος 12,2 μέτρα και καθίσματα για 30 +1 +1.

Για τα οχήματα με προδιαγραφές Comfort Class η Twerenbold έχει επιλέξει Futura διαξονικά πούλμαν με μήκη 12,2 και 12,9 μέτρα και το Futura τριαξονικά με μήκος 13,9 μέτρα . Με αυτό το μίγμα οχημάτων η Twerenbold μπορεί άριστα να καλύψει την ζήτηση ταξιδίων σε όλες τις εποχές.

 

Καθαρό και ασφαλές

Η πλήρης σειρά για την Twerenbold θα παραδοθεί με τη νέο γραμμή κίνησης της VDL Euro 6 κινητήρα που συνδυάζει καθαρές εκπομπές καυσαερίων με την ευελιξία και χαμηλό επίπεδο θορύβου. Από την Euro 6 γενιά των κινητήρων DAF η Twerenbold επέλεξε τον κινητήρα MX - 11 320 με 10,8 λίτρων κυβισμό, 320 kW (440 hp) ισχύος και 2100 Nm μέγιστης ροπής. Συνοδευόμενος από το ZF AS - Tronic κιβώτιο ταχυτήτων, η οδηγική άνεση και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου έχουν βελτιστοποιηθεί περαιτέρω.

Φυσικά, η Twerenbold θεωρεί ότι η ασφάλεια των επιβατών και του οδηγού είναι ύψιστης σημασίας , έτσι εκτός από το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESC τα νέα Futura για την Twerenbold είναι επίσης εξοπλισμένα με lane assist και προσαρμοζόμενο cruise control CC) .

 

Twerenbold Reisen AG

Η οικογενειακή επιχείρηση Twerenbold Reisen AG ιδρύθηκε το 1895 . "Ταξίδι στη καλή παρέα " είναι το σύνθημα της. Η εταιρεία κατά κύριο λόγο ειδικεύεται στην οργάνωση και διεξαγωγή περιηγήσεων σε αξιοθέατα , αλλά επικεντρώνεται επίσης στην τσάρτερ μεταφορά μικρότερων ομάδων καθώς και ημερήσιες εκδρομές. Ο στόλος της αποτελείται από 60 πούλμαν , 58 από τα οποία είναι μοντέλα VDL. Η Twerenbold Reisen AG είναι μέρος της Twerenbold Reisen Gruppe . Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει επίσης Reisebüro Mittelthurgau Fluss - und Kreuzfahrten AG, Imbach Reisen AG και Vögele Reisen AG.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος