ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10 χρόνια μετά...

Η απόφαση βασίστηκε τόσο στην προσωπική του εμπειρία από προηγούμενα μεταχειρισμένα όσο και η γενική μαρτυρία της αγοράς για την «διαγωγή» του Bova. Ένα Λεωφορείο απλό στην κατασκευή του, λειτουργικό, ελαφρύ με έξυπνη κατασκευή και οικονομικό στην χρήση του.

 

Περνώντας ο καιρός η απόλαυση του να οδηγείς ένα καινούργιο Λεωφορείο έδωσε την θέση της στην ικανοποίηση ότι η επιλογή που έκανε ήταν η πιο σωστή και για την τσέπη του. Στην πορεία αυτών των 10 ετών εκτός από τα προγραμματισμένα του σέρβις ανά 50.000 χιλιόμετρα με αντικατάσταση φίλτρων, λαδιών, το FUTURA δεν του ζήτησε τίποτε απολύτως παραπάνω εκτός από μια αλλαγή στα τακάκια φρένων μπροστά, στα 600.000 χιλιόμετρα.

 

Μια δεκαετής χρήση με καρτέλα εξόδων που αποτελείται μόνο από λάδια, φίλτρα και φυσικά την απολύτως μικρότερη κατανάλωση πετρελαίου της αγοράς. Φέτος μετά από 10 χρόνια και κοντά στις 700.000 χιλιόμετρα, μια διαρροή στην φλάτζα του σασμάν τον υποχρέωσε σε «κατέβασμα» σασμάν. Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν προέβη και σε αλλαγή δίσκου-πλατώ αν και από ότι έδειχνε, θα τον έβγαζε δύο χρόνια ακόμη άνετα.

 

Καμαρώνοντας λοιπόν το αμάξι του που τον έχει βγάλει «παλικάρι» μια 10ετία γεμάτη και που σαν γνήσιος νοικοκύρης Αυτοκινητιστής το διατηρεί ακόμη και σήμερα σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση μου ήρθε η ιδέα για αυτό το σύντομο αφιέρωμα.

 

Ένα αφιέρωμα στον Έλληνα Αυτοκινητιστή που θεωρεί το Λεωφορείο ένα πρόσθετο μέλος της οικογένειας του και ένα Λεωφορείο που κλείνοντας φέτος ένα 30ετή κύκλο ζωής αφήνει ανεξίτηλο στίγμα και βαριά παρακαταθήκη για τους διαδόχους του.

 

Είναι πολλά αυτά που μπορείς να πεις αλλά τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τα έργα αυτού του ακούραστου «εργάτη». Ενός 100% Επαγγελματικού Λεωφορείου που το συναντάμε πλέον παντού και καθιερώθηκε στην συνείδηση των επαγγελματιών ως η πιο ρεαλιστική και οικονομική πρόταση της αγοράς.

 

Ευχόμαστε στον πελάτη και φίλο Αναστάσιο Μανωλόπουλο πολλά ακόμη απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και σε όλους εσάς Ευτυχισμένες Γιορτές με Υγεία και Δημιουργία για σας και τις Οικογένειές σας.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος