ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο Futura για την PSV

αυτό το λεωφορείο στην BBA Tours BV / de Mol-Pelikaan και ταυτόχρονα παρουσίασε στους παίκτες και το προσωπικό της PSV.  Η BBA Tours BV / de Mol-Pelikaan θα παρέχει τη μεταφορά για την PSV για τα επόμενα πέντε χρόνια. «Είμαστε πολύ περήφανοι που η PSV έχει και πάλι επιλέξει να ταξιδέψει σε ένα πούλμαν VDL. Ως επίσημος συνεργάτης θα πρέπει να είναι σαφές ότι η VDL Groep είναι ένας ισχυρός υποστηρικτής της PSV. Και ένα τέτοιος μεγάλος σύλλογος αξίζει φυσικά ένα μεγάλο Λεωφορείο ", δήλωσε η Jennifer van der Leegte, αναπληρωτής διευθυντής της VDL Groep.

Η BBA Tours BV / de Mol-Pelikaan είναι επίσης πολύ ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για τη συμφωνία με την PSV. «Είμαστε ένας πολύ έμπειρος παίκτης στον τομέα των μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών συλλόγων, που προσφέρει τη σωστή λύση για ασφαλή μεταφορά. Είναι μια αναγνώριση του έργου μας και μια μεγάλη πρόκληση που είναι επιφορτισμένοι με τη μεταφορά ενός μεγάλου συλλόγου όπως η PSV, "δήλωσε η Annie Vrugt, διευθύντρια της BBA Tours BV / de Mol-Pelikaan.

VDL Futura FHD2-139

Το VDL Futura FHD2-139 για PSV είναι ένα 3-άξονο λεωφορείο με μήκος 13,9 μέτρα. Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της ασφάλειας, αυτό το Futura προσφέρει όλο το χώρο και την άνεση που οι παίκτες και το προσωπικό της PSV θα μπορούσαν να επιθυμήσουν στο δρόμο προς και από ένα σημαντικό αγώνα. Η κουζίνα βρίσκεται στο πίσω μέρος του πούλμαν είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις. Οι πρίζες 220 volt παρέχονται σε όλες τις θέσεις καθημένων. Οι VIP πίνακες έχουν επίσης συνδέσεις USB, και υπάρχει ασύρματη σύνδεση στο internet επί του σκάφους. Οι παίκτες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ψηφιακή τηλεόραση σε διάφορες οθόνες LCD. Με αυτές τις ανέσεις το απαραίτητο ταξιδιωτικό μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με την πολυτέλεια και την άνεση για δύο συναντήσεις στρατηγικής πριν τον αγώνα και χαλάρωση. Φυσικά το Λεωφορείο Futura της ομάδας είναι πλήρως στολισμένο με PSV στυλ.

Μια ανάλαφρη εκστρατεία στο Facebook που προσφέρονται PSV υποστηρικτές την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση για το όνομά τους από την πίσω πλευρά του προπονητή. Η απάντηση σε συμβολική PSV υποστήριξη κάθε ταξίδι ήταν συντριπτική με πάνω από 6.000 αντιδράσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα 1.500 ονόματα υποστηρικτών της που αναφέρονται στην πίσω πλευρά του Λεωφορείου.

BBA Tours B.V. / de Mol-Pelikaan

Η BBA Tours BV / de Mol-Pelikaan είναι ο ειδικός σε ψυχαγωγικές, αθλητικές και εμπορικές μεταφορές επιβατών. BBA Tours παρέχει ναυλωμένες επιβατικές μεταφορές για πολλές εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, συλλόγους και άλλους οργανισμούς, όπου ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις προς και από έναν προορισμό είναι πάντα το σημείο αναχώρησης. Ένα δραστήριο προσωπικό περίπου 80 ατόμων, καλείται να οργανώσει και να πραγματοποιήσει αυτά τα ταξίδια. Ο εκτεταμένος στόλος της BBA Tours προσφέρει μια πλήρη σειρά από πολυτελή πούλμαν και μικρά λεωφορεία, τα οποία κυμαίνονται σε χωρητικότητα 16-90 άτομα, εκ των οποίων περίπου το 60% αυτών που παρέχονται από την VDL Bus & Coach.

Η BBA Tours BV / de Mol-Pelikaan αναγνωρίζεται ως σημαίνον εταιρεία μεταφοράς και έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 και ISO 14001 και έχει μια διάκριση με ΙΕΤ (Ανθρώπινο Περιβάλλον και Επιθεώρηση Μεταφορών) από το 2011.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος