ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15 VDL Futura για Contikiholland

Αυτή η ολλανδική εταιρεία Λεωφορείων έχει υπάρξει πιστός πελάτης VDL για πολλά χρόνια. Ο στόλος των 88 οχημάτων αποτελείται αποκλειστικά από VDL λεωφορεία.

Η άνεση και η πολυτέλεια Contikiholland επέλεξε μία deluxe έκδοση του VDL Futura. Διαθέτει χώρο για συνολικά 54 επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να ταξιδεύουν με άνεση, χάρη στην ρυθμιζόμενα καθίσματα, USB / HDMI / AUX / συνδέσεις VGA και 220 volt ηλεκτρικές πρίζες για να επαναφορτίσετε τηλέφωνα, iPods και κάμερες. Τα λεωφορεία διαθέτουν επίσης ένα πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών.

Το 12,9 μέτρων, διαξονικό Λεωφορείο έχει ένα ισχυρό κινητήρα DAF MX-11 271 με ονομαστική ισχύ 370 hp. Χάρη στο κιβώτιο ταχυτήτων ZF AS-Tronic, η οδηγική άνεση και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου βελτιστοποιείται περαιτέρω. Μια μοναδική πτυχή αυτής της παραγγελίας είναι ότι και στα 15 VDL Futura έχουν τοποθετηθεί ηλιακά πάνελ στην οροφή. Η ενέργεια που παράγεται από το ηλιακό πάνελ χρησιμοποιείται για την φόρτιση της μπαταρίας. Αυτό κρατά η μπαταρία επιστέγασμα της οποίας υπήρξε σε πλήρη φόρτιση, η οποία τελικά οδηγεί σε εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένη συντήρηση. Τα Futura είναι επίσης εξοπλισμένα με μια επιπλέον δεξαμενή νερού που συλλέγει η συμπύκνωση του νερού από το σύστημα κλιματισμού. Αυτό παρέχει μια παροχή νερού για τον καθαρισμό του λεωφορείου ενώ ταξιδεύετε.

Contikiholland

Η Atlas Reizen BV, που λειτουργεί υπό την εμπορική ονομασία Contikiholland, βρίσκεται στο Stellendam (NL). Η εταιρεία αποτελεί μέρος της διαδρομής Corporation Contikiholland προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από τις τοπικές μεταφορές και τις σχολικές εκδρομές σε ημερήσιες εκδρομές και πολυήμερα ομαδικά ταξίδια. Σε συνεργασία με διάφορους εταίρους και τους τοπικούς παράγοντες η εταιρεία παρέχει τα ξενοδοχεία, τις δραστηριότητες και τα εισιτήρια για τα τουριστικά αξιοθέατα σε όλη την Ευρώπη.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος