ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VDL Synergy διώροφα λεωφορεία για την Bus Éireann

Αυτά θα χρησιμοποιηθούν για δημόσια και αστική χρήση των προαστιακών υπηρεσιών και είναι τα μεγαλύτερα οχήματα που χρησιμοποιούνται από την Bus Eireann.

Synergy SDD-141

Το πολυτελές διώροφο Λεωφορείο VDL Synergy είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά μήκη. Τα οχήματα που προμηθεύεται η Éireann είναι η έκδοση 14.1 μέτρων βασισμένη στο σασί VDL SBR-4000, τροφοδοτείται από κινητήρα DAF MX-13 375 Euro 6 κινητήρα μέσω ενός ZF AS Tronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Έχουν άριστη πρόσβαση αναπηρικού αμαξιδίου με τη βοήθεια πτυσσόμενης ράμπας. Τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με εξοπλισμό προορισμού, τραπέζι πληρωμής, ένα αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων, ένα πλήρες σύστημα CCTV, WIFI, πρίζες ρεύματος 220V, πρίζες USB και άνετα δερμάτινα καθίσματα.

Λεωφορεία Éireann

Τα Λεωφορεία Éireann είναι η εθνική Ιρλανδική εταιρεία πούλμαν και λεωφορείων, και πέρυσι κατέγραψε πάνω από 81 εκατομμύρια ταξίδια επιβατών.

Η εταιρεία έχει μια σημαντική συμβολή για την ιρλανδική οικονομία, που απασχολεί περίπου 10.000 ανθρώπους γύρω από την Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.200 επαγγελματίες οδηγούς προσωπικού. Διαθέτει ένα στόλο από 800 οχήματα.

Τα νέα διώροφα λεωφορεία VDL Synergy θα λειτουργούν σε μια ποικιλία διαδρομών λεωφορείων Éireann, συμπεριλαμβανομένων των διαδρομών «υπηρεσία της πόλης χρώματος με υψηλή συχνότητα εξυπηρέτησης από 05.20 μέχρι τις 23.00.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος