ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Δανική Umove A/S παραγγέλνει 55 VDL Citea LLE

. Η VDL Bus & Coach θα παρέχει επίσης συντήρηση και επισκευή των λεωφορείων κατά την διάρκεια της σύμβασης. Τα λεωφορεία θα τεθούν σε λειτουργία στην πρωτεύουσα της Δανίας Κοπεγχάγη (40 μονάδες) και τη δανέζικη πόλη Helsingør (15 μονάδες), αρχής γενομένης το Δεκέμβριο του 2015.

Συζητώντας αυτή την τελευταία αγορά, ο Johnny Hansen, Διευθύνων Σύμβουλος της Umove A / S, δήλωσε: «Οι πελάτες είναι πολύ ευχαριστημένοι με την ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς και με τα νέα ελαφριά Citea μπορούμε να παραδώσουμε ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η Κοπεγχάγη είναι μία από τις πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου. Οι οικονομικές καταναλώσεις καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων από τα λεωφορεία συμμορφώνονται με τις αυστηρές απαιτήσεις της Δανίας."

Για την Anita Laursen, διευθύνων σύμβουλο της VDL Bus & Coach Danmark, αυτή είναι η μεγαλύτερη παραγγελία από τότε που εντάχθηκε στην εταιρεία τον Ιανουαρίο του 2015. "Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη νέα συνεργασία μας με Umove, αν μη τι άλλο επειδή θα είναι επίσης υπεύθυνος για τη συντήρηση και επισκευή των οχημάτων », είπε. "Η δανέζικη ομάδα εργάζεται σκληρά για να διευρύνουν τη φήμη του σήματος της VDL και την ενίσχυση της εταιρείας, μετά την θέση των πωλήσεων. Αυτή η σειρά είναι η επιβεβαίωση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. "

VDL Citea LLE

Το Citea LLE είναι ένα λεωφορείο χαμηλής εισόδου βασίζεται σε μια καινοτόμο, ελαφρύ ιδέα, ειδικά σχεδιασμένα για τις απαιτητικές συνθήκες της πόλης και περιφερειακών μεταφορών. Η εξελιγμένη μέθοδος κατασκευής έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά χαμηλό βάρος χωρίς φορτίο, τα κύρια οφέλη των οποίων είναι σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων σε σύγκριση με τα συμβατικά λεωφορεία, με αποτέλεσμα να μειωθεί σημαντικά οι εκπομπές των περιβαλλοντικών ρύπων. Η προσβασιμότητα για τις δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών έχει βελτιστοποιηθεί, ώστε η εργασία μπορεί να εκτελεστεί πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Αυτό σημαίνει μείωση των λειτουργικών εξόδων. Η κατασκευή χαμηλού δαπέδου στις θύρες εισόδου και εξόδου παρέχει τη βέλτιστη προσβασιμότητα για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου και τους επιβάτες με καροτσάκια μωρών. Αυτή η προσβασιμότητα ενισχύεται περαιτέρω από την έλλειψη κάθε ορόφου καθ 'ύψος αλλαγές στην είσοδο και έξοδο.

Τα 15 Citea για Helsingør έχουν κατασκευαστεί με μια διαμόρφωση 1-2-0 πόρτα, μια διάταξη 38 + 3 καθίσματα και χώρο για 40 όρθιους επιβάτες. Τα 40 Citea για την Κοπεγχάγη έχει μια διαμόρφωση 2-2-1 πόρτα, μια διάταξη 33 + 3 καθίσματα και επίσης έχουν χώρο για 40 όρθιους επιβάτες.

Η Helsingør έχει κατ 'εκτίμηση 46.000 κατοίκους και την πόλη επισκέπτονται περισσότεροι από ένα εκατομμύριο τουρίστες ετησίως. Κοπεγχάγη, πρωτεύουσα της Δανίας, έχει πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκους. Το λεωφορείο είναι ένα σημαντικό μέσο μεταφοράς, και η Κοπεγχάγης θέτει υψηλές απαιτήσεις για την ποιότητα και την άνεση.

Βέλτιστη άνεση

Για να κάνουν το ταξίδι όσο πιο άνετη γίνεται για τους επιβάτες, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στις πτυχές άνεσης του Citea. Για παράδειγμα, τα φωτεινά χρώματα στο εσωτερικό, σε συνδυασμό με τα μεγάλα παράθυρα παρέχουν μια αίσθηση εξαιρετικής ευρυχωρίας. Ο σχεδιασμός του καθίσματος κονσόλας (δωρεάν-κρέμονται καθίσματα) εξασφαλίζει άφθονο χώρο για τα πόδια και ως εκ τούτου βέλτιστη άνεση. Το σύστημα ελέγχου του κλίματος, με επιπλέον θέρμανσης και ψύξης ισχύος, εξασφαλίζει άνετη θερμοκρασία στο λεωφορείο όλο το χρόνο.

Umove A / S

Η Umove A / S εξαγόρασε το σύνολο των μετοχών της De Hvide Busser και Fjordbus / Holger Danske τον Νοέμβριο του 2013. Τον Απρίλιο του 2015, η εταιρεία ανέλαβε όλες τις μετοχές της Thykjær A / S. Umove και είναι τώρα η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λεωφορείων της Δανίας. Ο στόλος της Umove A/S αποτελείται από περισσότερα από 500 οχήματα και η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 1.000 άτομα. Η Umove A / S είναι συνιδιοκτησία της Artha Kapitalforvaltning.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος