ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tα Πρώτα VDL Futura FMD2-135 παραδόθηκαν στη Φινλανδία

παρέχοντας επιπλέον καθίσματα μέχρι 63 + 1 + 1 ή περισσότερο χώρο για τα πόδια με λιγότερες θέσεις για πριμοδότηση άνεσης των επιβατών.

Η POHJOLAN Liikenne, μία από τις μεγαλύτερες φινλανδικές εταιρείες εκμετάλλευσης λεωφορείων, έχει τοποθετήσει πολλές παραγγελίες στην VDL Bus & Coach στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι η πρώτη από τη σειρά VDL Futura. "Η φινλανδική αγορά μέσων μαζικής μεταφοράς είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, πράγμα που σημαίνει ότι ως χειριστής πρέπει να βρούμε νέους τρόπους για την αύξηση της κερδοφορίας και την προσέλκυση επιβατών. Πιστεύουμε ότι το νέο VDL Futura FMD2-135 θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους », λέει ο Heikki Alanko, Διευθύνων Σύμβουλος POHJOLAN Liikenne. Τα Futura έχουν τεθεί σε λειτουργία από τις αρχές Ιανουαρίου, προσφέροντας υπεραστικές μεταφορές μεταξύ Ελσίνκι και Τουρκού.

VDL Futura FMD2

Το VDL Futura FMD2 είναι επικερδές για όλες τις χρήσεις, που χρησιμεύει επίσης και για τις δύο τσάρτερ και υπεραστικών υπηρεσιών μεταφοράς. Το ύψος του δαπέδου 1250 χιλιοστού παρέχει εύκολη είσοδο και έξοδο. Η μεγάλη πόρτα κέντρο, διατίθεται προαιρετικά, μπορεί να εξοπλιστεί με ένα ανελκυστήρα κασέτα που επιτρέπει στους επιβάτες με σωματική αναπηρία να εισέλθουν με ασφάλεια και να βγουν από το λεωφορείο. Ως ιδιοκτήτης / διαχειριστής θα βρείτε ότι το Futura FMD2 προσφέρει Κέρδη Ιδιοκτησίας: το χαμηλό καθαρό βάρος, η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, η υψηλή χωρητικότητα επιβατών, ο πλούσιος χώρος αποσκευών και το χαμηλό κόστος λειτουργίας κάνει το Futura FMD2 μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επένδυση.

Τα 2 Futura FMD2-135 / 370 για POHJOLAN Liikenne έχουν μήκος 13.5 μέτρα και είναι εξοπλισμένα με καθίσματα για 49 + 1 + 1, ως εκ τούτου, αυτά τα 2-άξονα Futura έχουν μια άνετη διαρρύθμιση, με αρκετό χώρο για τα πόδια. Επιπλέον, και τα δύο πολυτελή Futura είχαν προσαρμοστεί για αυτόν τον πελάτη να περιλαμβάνουν σνακ και καφετιέρα, Σύστημα πληροφόρησης επιβατών, πρίζες 230V σε κάθε κάθισμα και Wi-Fi.

POHJOLAN Liikenne

Η POHJOLAN Liikenne είναι μία από τις μεγαλύτερες φινλανδικές εταιρείες λεωφορείων. Με ένα στόλο 500 λεωφορεία και πούλμαν, η εταιρεία παρέχει στις τοπικές, περιφερειακές και υπεραστικές υπηρεσίες, κυρίως στη νότια Φινλανδία Ο ετήσιος κύκλος εργασιών είναι € 91 εκατομμύρια, και η εταιρεία απασχολεί 1000 άτομα. Τα Λεωφορεία και πούλμαν της POHJOLAN Liikenne μεταφέρουν περίπου 30 εκατομμύρια επιβάτες και καλύπτουν συνολικά 30 εκατομμύρια χιλιόμετρα κάθε χρόνο. Η POHJOLAN Liikenne είναι θυγατρική της VR, της φινλανδικής εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος