ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρώτο VDL Futura FDD2 παραδόθηκε στο RC Travel

Η μέρα δεν ήταν μόνο ένα ορόσημο για την VDL Bus & Coach, αλλά και για το RC Travel, το οποίο εκτός από αυτό το ολοκαίνουργιο, First Class εξοπλίζεται VDL Futura FDD2 γιορτάζει επίσης 15η επέτειό του σε αυτή την ειδική περίσταση. "Αυτό το διώροφο προσφέρει τόση άνεση και είναι επιπλωμένο με τέτοια προσοχή στη λεπτομέρεια που είμαι πολύ υπερήφανος για το γεγονός ότι εμείς, ως 100% πιστός πελάτης της VDL, θα παραλάβουμε πρώτοι αυτό το νέο μοντέλο. Με την απόκτηση αυτού του υπερ-πολυτελούς διώροφου πούλμαν θέλουμε να καταστεί δυνατό να ταξιδέψεις business class για μια προσιτή τιμή », δήλωσε ο Ad Bruintjes, Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Coach Travel.

 

VDL Futura FDD2

Με τον εκλεπτυσμένο, βελτιωμένο, μοντέρνο σχεδιασμό του, το VDL Futura FDD2 είναι το έκθεμα στην high-end οικογένεια VDL Futura. Με δυνατότητα για διάφορες επιλογές, αυτό το διώροφο προσφέρει τόσο στον απαιτητικό παραθεριστή όσο και στον υπεραστικό επαγγελματία ταξιδιώτη μία άνετη λύση μεταφοράς.

Η χρήση ενός νέου δαπέδου στον άνω ορόφο κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό σάντουιτς έχει καταστήσει δυνατό να επιτευχθεί ένα γενναιόδωρο ύψος 1,86 m στο κατώτερο κατάστρωμα. Μια πραγματική καινοτομία είναι η βελτίωση της ανοδικής οπτικής γωνίας του οδηγού, που επιτυγχάνεται με επικλινή το δάπεδο του άνω ορόφου πάνω στο παρμπρίζ. Αυτό δίνει την αίσθηση ότι έχει άφθονο χώρο και βέλτιστη προβολή. Ελαφρύ και με γκάμα αποδοτικών κινητήρων ισοδυναμεί με οικονομικό όφελος για τον χειριστή του. Το χαμηλό απόβαρο του οχήματος καθιστά δυνατό να μεταφέρει περισσότερους επιβάτες, και ένα ελαφρύ όχημα καταναλώνει λιγότερα καύσιμα. Για τον χρήστη, αυτό σημαίνει διπλό όφελος – περισσότεροι επιβάτες και χαμηλότερο κόστος καυσίμου - με αποτέλεσμα κέρδη κτήσης.

 

FirstClassέκδοση για το RCTravel

Το Futura FDD2 για το RC Travel κατασκευάζεται ως ένα First Class Coach, μια έκδοση business class για πολυτελή ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Εκτός από εκείνα για τον οδηγό και το συνοδηγό, υπάρχουν 48 πολυτελή καθίσματα για τους επιβάτες και δύο ειδικές θέσεις συνοδών. Το λεωφορείο είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα επιπλέον χώρο ύπνου για τον συνοδό. Τα εξαιρετικά άνετα καθίσματα VDL Class 600 τοποθετούνται σε μια ευρύχωρη διάταξη 2 + 1. Κάθε κάθισμα έχει τη δική του πρίζα 220 volt και θύρα USB. Το σύστημα πολυμέσων στο πούλμαν προσφέρει στον επιβάτη τη δυνατότητα επιλογής από διάφορα μουσικά κανάλια και 50 διαφορετικές ταινίες. Η πλήρως επιπλωμένη εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για να παρέχουν γεύματα και αναψυκτικά, ενώ το όχημα κινείται.

RC Travel

ToRC Travel επικεντρώνεται σε πολυτελή ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου τα περισσότερα από τα ταξίδια είναι για την Ισπανία και την Κροατία για ταξιδιωτικό πράκτορα Solmar Tours και τη χειμωνιάτικη περίοδο σε διάφορα αθλήματα με προορισμούς χειμώνα. Ο στόλος αποτελείται εξ ολοκλήρου από VDL διώροφα λεωφορεία, τέσσερα με το πακέτο Royal Class, συν την τελευταία προσθήκη: το VDL Futura FDD2 με το πακέτο First Class.

Έχοντας ξεκινήσει ως οδηγός λεωφορείου στο RC Travel(Royal Class), oAd Bruintjes ανέλαβε την εταιρεία το 2001 και μετονομάστηκε σε RC (Royal Coach) Travel. Ο στόλος ανέκαθεν αποτελείτο από VDL διώροφα τουριστικά λεωφορεία, συμπεριλαμβανομένων των Berkhof Excellence 2000, το ​​VDL Axial 100, το ​​VDL Synergy και τώρα το νέο VDL Futura FDD2.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος