ΕΙΔΗΣΕΙΣ

100 Αστικα Αρθρωτα ΟΤΟΚΑR στη Σμύρνη

Η Otokar θα παραδώσει τα οχήματα κατά τη διάρκεια του 2016. Το συμβόλαιο καλύπτει επίσης την υποστήριξη συντήρησης και επισκευής των οχημάτων. Η Otokar, μέλος των εταιρειών του ομίλου Koç, ενισχύει το στόλο των δημόσιων μεταφορών στους Δήμους σε όλη την Τουρκία. Η συνολική παράδοση των λεωφορείων θα ολοκληρωθεί εντός του 2016.

Τα αρθρωτά λεωφορεία που αναπτύχθηκαν πρόσφατα από την Otokar θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά στους δρόμους της Σμύρνης. Τα νέα χαμηλοδάπεδα αρθρωτά λεωφορεία της Otokar επιτρέπουν την πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι κλιματιζόμενα και φιλικά προς το περιβάλλον. Ο κινητήρας τους είναι πλήρως συμβατός με τα standards Euro 6.

Η Otokar, μέλος του Ομίλου Koç των επιχειρήσεων, σχεδιάζει και κατασκευάζει επαγγελματικά οχήματα συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων, φορτηγών και ημιρυμουλκούμενων οχημάτων. Η Otokar λειτουργεί με πάνω από 2.000 εργαζομένους στο συνολικής έκτασης 552.000 τετραγωνικών μέτρων εργοστάσιο στο Arifiye, Sakarya, Τουρκία. Η Otokar Europe έχει έδρα από το 2011, για την ευρωπαϊκή αγορά λεωφορείων, το Παρίσι, Γαλλία.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος