ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράδοση ειδικού μήκους παραλλαγής VDL Futura FMD2 στη Söne Buss στη Σουηδία

Στις 10 Ιουνίου, 10 VDL Futura FMD2-148 παραδόθηκαν στην Söne Buss στη Σουηδία. Αυτή η παραλλαγή 14.8 μέτρων παράχθηκε ειδικά για τη Söne Buss. Το 3-αξονικό πούλμαν είναι κατάλληλο για διαφόρων τύπων δραστηριότητες και το επιπλέον μήκος επιτρέπει την ικανοποίηση των ειδικών απαιτήσεων του Σουηδού πελάτη. Αυτά τα Futura θα χρησιμοποιηθούν για υπηρεσίες δημόσιας μεταφοράς στην Karlskoga.

VDLFuturaFMD2

ToVDLFuturaFMD2, το οποίο κέρδισε το βραβείο IBCEconomy τον περασμένο χρόνο, φημίζεται για την υψηλή κερδοφορία του, η οποία παρέχεται και από το επιπλέον μήκος. Το όχημα είναι ιδανικό για τουριστικές δραστηριότητες και για υπεραστικές. Για τον ιδιοκτήτη, το FuturaFMD2 σημαίνει ¨Κέρδος Ιδιοκτησίας¨. Το χαμηλό καθαρό βάρος, η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, η μεγάλη χωρητικότητα επιβατών, ο γενναιόδωρος χώρος αποσκευών και τα χαμηλά κόστη λειτουργίας καθιστούν το FuturaFMD2 μια υψηλά κερδοφόρα επένδυση.

Η Söne Buss έχει ειδική προτίμηση για το FuturaFMD2-148/440 με μήκος 14.8 μέτρα. Αυτό το ειδικό 3-αξονικό Futura έχει καθίσματα για 57+1+1 σε ευρύχωρη διάταξη και είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό ανύψωσης για αναπηρικό καροτσάκι στην μεσαία είσοδο. Το FuturaFMD2-148 κατασκευάστηκε ειδικά για την Söne Buss για να εξυπηρετήσει τον μεγάλο αριθμό επιβατών, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο τον χειμώνα. Το Futura είναι επίσης εξοπλισμένο με χειμερινό πακέτο που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως επιπλέον θέρμανση στις πόρτες λόγω ψυχρού  κλίματος.

Söne Buss ΑΒ

Η SöneBuss ΑΒ είναι μία από τις μεγαλύτερες Σουηδικές εταιρείες  λεωφορείων που ανήκει σε οικογένεια. Η επιχείρηση λεωφορείων ιδρύθηκε το 1927 από τον AlbertGustafssonκαι τώρα ανήκει στην τρίτη γενιά, την κόρη του MariaGustavsson και τον αδελφό της ChristianPlyhm. Με ένα στόλο 200 λεωφορείων και πούλμαν, η εταιρεία παρέχει τοπικές, περιφερειακές και μακρινών αποστάσεων υπηρεσίες κυρίως στα νότια της Σουηδίας. Το νέα VDLFutura θα λειτουργούν από αποθήκες της Karlskoga και θα τεθούν σε υπηρεσία στη γραμμή λεωφορείου 500 μεταξύ Örebro και Karlskoga.

VDLBus & Coach

Οι κύριες λειτουργίες της VDLBus & Coach αποτελούνται από την ανάπτυξη, κατασκευή, τις πωλήσεις και εξυπηρέτηση μετά από την πώληση μιας μεγάλης γκάμας λεωφορείων, πούλμαν και σκελετών αμαξωμάτων, η μετατροπή ή επέκταση mini & midi λεωφορείων και η αγοραπωλησία μεταχειρισμένων λεωφορείων. Η κατασκευή λαμβάνει χώρα στην Ολλανδία και το Βέλγιο. HVDLBus & Coach δίνει μεγάλη αξία στην ποιότητα, την ασφάλεια, την αντοχή, το περιβάλλον, στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, την άνεση και τα χαμηλά κόστη συντήρησης.  Η πώληση προϊόντων της VDLBus & Coach γίνεται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου αποτελούμενο από γραφεία πωλήσεων εταιρειών, από προμηθευτές εισαγωγής και αντιπρόσωπους σε πάνω από 30 χώρες. Αυτό καθιστά δυνατή την λύση προβλημάτων μεταφοράς με ειδικές παραγγελίες. Για συντήρηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ο πελάτης μπορεί να βασιστεί σε μια ταχεία, χωρίς ταλαιπωρία, βοήθεια από τους υπάλληλους της Bus & Coach σε οποιοδήποτε από τα πολλά σημεία εξυπηρέτησης. Ένα εκτενές δίκτυο διανομής διασφαλίζει ότι τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αποστέλλονται στον προορισμό που ζητήθηκε το γρηγορότερο δυνατόν. Η VDLBus & Coach είναι μία από τους μεγαλύτερους παραγωγούς λεωφορείων στην Ευρώπη.

VDL Groep

VDLBus & Coach είναι μέλος της VDLGroep, με κεντρικό γραφείο στoEindhovenστην Ολλανδία, η οποία είναι μια διεθνής βιομηχανική εταιρεία με στόχο την ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση ημιτελών προϊόντων, λεωφορείων και πούλμαν και άλλων ολοκληρωμένων προϊόντων και η συναρμογή αυτοκινήτων. Από την ίδρυση της το 1953 αυτή η οικογενειακή εταιρεία έχει μεγαλώσει τόσο έτσι ώστε να περιλαμβάνει 87 εταιρείες σε 19 χώρες με παραπάνω από 11,000 υπαλλήλους και με τζίρο 2.7 δισεκατομμύρια  ευρώ. Η δύναμη της VDLGroepοφείλεται στην αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των εταιρειών.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος