ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Citea LLE Electric και σε 9,9 μέτρα

Η VDL Bus & Coach εισάγει το Citea LLE Electric

Το πρόσφατα παρουσιασμένο με νέα παραλλαγή μήκους του VDL Citea LLE, το Citea LLE-99, είναι επίσης διαθέσιμο σε πλήρη ηλεκτρική έκδοση. Η VDL Bus & Coach συνδυάζει την ιδέα του Light Low Entry με ένα αποτελεσματικό, ήσυχο ηλεκτρικό σύστημα κινητήρα και μετάδοσης κίνησης. Η εισαγωγή της παραλλαγής 9,9 μέτρων σημαίνει ότι οι περιοχές με χαμηλότερο αριθμό επιβατών μπορούν τώρα να επωφεληθούν από μέσα μαζικής μεταφοράς με μηδενικές εκπομπές.

Επέκταση του εύρους Electric της VDL Bus & Coach

Η ανάπτυξη του VDL Citea LLE Electric είναι ένα σημαντικό βήμα την επέκταση της γκάμας των ηλεκτρικών λεωφορείων της VDL Bus & Coach με μηδενικές εκπομπές. Συμπληρώνοντας την επιτυχή Citea SLF Electric (χαμηλό δάπεδο) για τυπική μεταφορά στην πόλη και την SLFA Electric (χαμηλό δάπεδο Αρθρωτά) για τη μεταφορά μεγαλύτερου αριθμού επιβατών, το Citea LLE-99 Electric τώρα προσφέρει επίσης μια λύση για τις γραμμές λεωφορείων της πόλης και της περιφέρειας με χαμηλότερο αριθμό επιβατών.

Το Citea LLE-99 Electric είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα 150 kW και 180 kWh μπαταρία. Όπως και στο παραδοσιακό LLE, το οποίο είναι γνωστό ως πρωταθλητής ελαφριάς κατηγορίας, το απόβαρο παραμένει πολύ χαμηλό, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό λεωφορείο που θέτει νέα πρότυπα στην κατανάλωση ενέργειας. Για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της χρήσης του είναι δυνατόν να εγκατασταθεί ένα σύστημα παντογράφου εκτός από την τυπική υποδοχή φόρτισης, επιτρέποντας γρήγορη φόρτιση μέχρι και 270 kW.

Έτοιμοι για το μέλλον

Με την αύξηση της ζήτησης για ηλεκτρικά λεωφορεία, η κατεύθυνση που θα πάρουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο μέλλον είναι σαφής. Η VDL Bus & Coach είναι πεπεισμένη ότι με τη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση της γκάμας Citea Electric μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση για μηδενικές εκπομπές δημόσιων μεταφορών στο πολύ εγγύς μέλλον. Με τη συνεχή βελτιστοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων μετάδοσης κίνησης, κινητήρων και μπαταριών, το μέλλον θα είναι καθαρό, ήσυχο και αποτελεσματικό με την VDL Bus & Coach.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος