ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VDL FUTURA ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΜΗΚΟΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ 10.6 ΜΕΤΡΩΝ

Η VDL Bus and Coach BV διεύρυνε το εύρος της Futura με μία συμπαγή παραλλαγή μήκους 10,6 μέτρων, το Futura FHD2-106. Αυτό το νέο μοντέλο Futura συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας Futura και τα οφέλη από την αρθρωτή σχεδίαση VDL και όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται.

Πολυτελής τομέας VIP

Με το Futura FHD2-106 η VDL Bus & Coach στοχεύει τον τομέα VIP, μικρότερες ομάδες που θέλουν να ταξιδέψουν σε εξαιρετική πολυτέλεια και άνεση. Όπως και τα άλλα μοντέλα Futura, η παραλλαγή μήκους 10.6 μέτρων, έχει ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα. Ολόκληρο το εσωτερικό αποπνέει μια αίσθηση ευρυχωρίας χάρη σε χρώματα που ταιριάζουν, μια ισορροπημένη αντίληψη φωτισμού και ανοιχτά τμήματα αποσκευών. Η μέγιστη διαμόρφωση θέσεων είναι 41/43 + 1 + 1, αλλά υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τη διαμόρφωση του πούλμαν εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις του πελάτη. Η απόλαυση των επιβατών μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω με 2 + 1 διαμόρφωση, πρόσωπο-με-πρόσωπο καθιστικό και ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τα έπιπλα, κουζίνες και συστήματα ψυχαγωγίας. Ένα εξαιρετικό σύστημα ελέγχου του εσωτερικού κλίματος παρέχει μια ευχάριστη θερμοκρασία.

 

Κέρδος Ιδιοκτησίας
Το νέο VDL Futura FHD2-106 είναι ένα πραγματικό μέλος της οικογένειας Futura. Το χαμηλό καθαρό βάρος, η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλά κόστη λειτουργίας καθιστούν αυτό το μοντέλο Futuraμια επένδυση κερδοφόρα. Το μήκος 10.6 μέτρων δίνει στο πούλμαν μέγιστη ικανότητα ελιγμών. Ο σχεδιασμός του εξωτερικού και εσωτερικού είναι ο ίδιο με τα άλλα μοντέλα FHD2, δίνοντας στο FHD2-106 ευχάριστη όψη. Ο χώρος αποσκευών, με όγκο 4.7 m3  , είναι εξαιρετικά επαρκής σε σχέση με το μήκος του πούλμαν.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος