ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30 VDL Citeas LLE και 13 Futura για την Kynnisferdir της Ισλανδίας

Αυτή δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη παράδοση στην ιστορία της VDLBus & Coach για την Ισλανδία, αλλά είναι και η πρώτη παράδοση για την αγορά των δημόσιων μεταφορών. Η Kynnisferdir, η οποία δραστηριοποιείται στην παγκόσμια περιοδεία με την ονομασία Εκδρομές Ρέικιαβικ, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της για να συμπεριλάβει στις υπηρεσίες περισσότερο τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα VDLCiteasLLE θα αναπτυχθούν στις γραμμές που λειτουργούν για την τοπική εταιρεία δημόσιων μεταφορών Strætó bs.

«Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της γραμμής για Strætó. Για εμάς, η απόφαση να επεκτείνει το στόλο μας με 30 VDLCiteasLLE για τις μεταφορές μας είναι μια λογική επιλογή. «Το εξαιρετικά χαμηλό απόβαρο του λεωφορείου, με κύρια οφέλη σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερο κόστος συντήρησης, ταιριάζει απόλυτα με τη δέσμευσή μας για αποτελεσματικές, βιώσιμες και πιο φιλικές προς το περιβάλλον μεταφορές επιβατών», λέει ο KristjánDanielsson, Διευθύνων Σύμβουλος Kynnisferdir.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτή την μεγάλη παράδοση στην Kynnisferdir και το γεγονός ότι κάνουμε τα πρώτα βήματα στην ισλανδική αγορά δημόσιων μεταφορών. Ελπίζουμε να επεκτείνουμε περαιτέρω την επιτυχημένη συνεργασία με την Kynnisferdir στο μέλλον », λέει ο RémiHenkemans, Διευθύνων Σύμβουλος της VDLBus & Coachbv.

Εκτός από τα 30 VDLCiteasLLE, και τα 13 Futura, που παραδόθηκαν, συμπεριλαμβάνεται και ένα νέο FuturaFDD2 διώροφο. Με την παράδοση του διώροφου FuturaFDD2 στην Kynnisferdirνα είναι όχι μόνο η πρώτη για την Ισλανδία, αλλά για το σύνολο της βόρειας Ευρώπης. Μια άλλη μοναδική πτυχή του VDLFuturaFDD2 που έκανε η Kynnisferdir είναι το μοναδικό διώροφο λεωφορείο στην Ισλανδία, που είναι εξοπλισμένα με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και ανέσεις.

VDLCiteaLLE: πρωτοποριακό, ελαφρύ κόνσεπτ

Για τα λεωφορεία VDL με την ελαφριά κατασκευή η εστίαση είναι σχετικά με την καλύτερη οικονομία καυσίμου και μειώσεις των εκπομπών ρύπων. Φυσικά, τα λεωφορεία συνεχίζουν να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Υπό το φως της τρέχουσας πίεση του κόστους, η επιλογή VDLγια ελαφριά κατασκευή είναι ένα λογικό βήμα για τις εταιρείες μεταφοράς επιβατών που δεν θέλουν μόνο να παρέχουν την καλύτερη δυνατή μεταφορά για τους επιβάτες, αλλά έτσι επιδιώκουν να μειώσουν τις εκπομπές των βλαβερών ουσιών. Τα CiteasLLE για Kynnisferdir έχουν μήκος 12 μέτρα, διαμόρφωση θυρών 2 + 2 + 1, καθίσματα για 33 + 3 + 1 (συμπεριλαμβανομένων των χώρος αναπηρικού αμαξιδίου) και χώρο για περίπου 42 όρθιους επιβάτες. Η κατασκευή χαμηλού δαπέδου των θυρών εισόδου και εξόδου παρέχει βέλτιστη προσβασιμότητα για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και επιβατών με καρότσια μωρών. Όλα τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi.

VDLFutura: «Τα κέρδη της κυριότητας»

Το VDLFutura είναι ένα Λεωφορείο που έκανε χρήση τεχνολογίας αιχμής για μέγιστο «Κέρδος της κυριότητας» συνδυάζοντας καύσιμα φιλικά προς το περιβάλλον, ισχυρούς κινητήρες με εξαιρετικά χαμηλό απόβαρο. Χαμηλό λειτουργικό κόστος και υψηλή χωρητικότητα κάνει το Futuraμια εξαιρετικά κερδοφόρα επένδυση. Η συνολική παράδοση στην Kynnisferdirαφορά σε ένα FuturaFDD2-141 διώροφο με μήκος 14,1 μέτρα και χώρο για 92 + 1 + 1 επιβάτες, επτά Futura με FHD2-148, 3-άξονα πούλμαν με μήκος 14,8 μέτρα, και πέντε Futura με FHD2-129, 2-άξονα πούλμαν με μήκος 12,9 μέτρα. Όλα τα Futura θα χρησιμοποιηθούν για το πακέτο πολυτελή ταξίδια Kynnisferdir και είναι εξοπλισμένα με πολύ άνετο εξοπλισμό, σημεία φόρτισης USB και δωρεάν Wi-Fi.

Kynnisferdir - Ρέικιαβικ Εκδρομές

Η Kynnisferdir - Ρέικιαβικ Εκδρομές είναι μία από τις μεγαλύτερες φορείς εκμετάλλευσης Λεωφορείων της Ισλανδίας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και εκδρομές για ομάδες και μεμονωμένους ταξιδιώτες. Ο εκτεταμένος στόλος περιλαμβάνει οχήματα διαφόρων μηκών και εκδόσεις, όπως μπορείτε πάντα να παρέχεται ένα εξατομικευμένο ταξίδι πακέτο. Στην κορυφή των τουριστικών δραστηριοτήτων τους, Ρέικιαβικ Εκδρομές έτσι λειτουργεί υπηρεσία Keflavikαπό το αεροδρόμιο Flybus της Ισλανδίας.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος