ΕΙΔΗΣΕΙΣ

50 VDL SB-4000 πλαίσια λεωφορείων στην Ιερουσαλήμ

2 αστικά Λεωφορεία και 1 περιφερειακό λεωφορείο με βάση το πλαίσιο VDL Bus & Coach SB-4000 τέθηκαν σε κυκλοφορία σε διάφορες εταιρείες μεταφορών στο Ισραήλ για μια περίοδο ενός έτους. Η δοκιμαστική περίοδος ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έχοντας ως αποτέλεσμα την παραγγελία των 50 σασί SB-4000.

VDL SB-4000 πλαίσιο

Το πλαίσιο SB-4000 είναι εξοπλισμένο με κινητήρα FPT Euro 6 και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ZF.  Ο Τοπικός κατασκευαστής Merkavim ολοκληρώνει τα λεωφορεία με ένα περιφερειακό λεωφορείο Mars, συμβάλλοντας έτσι στην τοπική απασχόληση. Η Merkavim είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής του λεωφορείων του Ισραήλ και αναπτύσσει, σχεδιάζει και κατασκευάζει προηγμένα μοντέλα για όλα τα τμήματα της αγοράς.

Ταστίτ - Τααουρά

Με 5.000 υπαλλήλους και πάνω από 40 εταιρείες, ο όμιλος Taavura είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο Ισραήλ. Το Tashtit είναι το εμπορικό τμήμα της Taavura και εισάγει, διανέμει και διατηρεί εξοπλισμό κατασκευών, φορτηγά και λεωφορεία. Η Tashtit κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στην αγορά του Ισραηλινού τομέα φορτηγών. Η εταιρεία οφείλει μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας στην βαθιά της κατανόηση της στις ανάγκες της αγοράς, την τακτική άτυπη επαφή με τον πελάτη, την εύκολη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών και τις Υπηρεσίες 24ωρης επισκευής. Τα τελευταία χρόνια η Tashtit έχει εμπλουτίσει τη σειρά προϊόντων της με καινούργια και Πρωτοποριακές μάρκες στον τομέα των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, με στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους μια ισορροπημένη και πιο ολοκληρωμένη λύση.

Συνολικά, από το 1995, η VDL Bus & Coach έχει παραδώσει περίπου 1.200 σασί και περίπου 200 λεωφορεία ελαφριάς χαμηλής εισόδου στο Ισραήλ.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος