ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η VDL Bus & Coach κερδίζει το Βραβείο Βιώσιμου Αστικού Λεωφορείου 2018

Οι πολλές επιλογές μήκους του οχήματος και μεγάλη χωρητικότητα επιβατών της έκδοσης 18 μέτρων δείχνουν ότι βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για τις δημόσιες συγκοινωνίες είναι ήδη διαθέσιμες. Το γεγονός ότι η VDL έχει επίσης διάφορες λύσεις τόσο για γρήγορη όσο και αργή φόρτιση, για να ταιριάζει με τις λειτουργικές συνθήκες, θεωρείται επίσης σημαντικό σημείο πώλησης. Η απόκτηση αυτού του βραβείου επιβεβαιώνει την απόφαση που έκανε η VDLνα δεσμευτούν για τις δημόσιες μεταφορές μηδενικών εκπομπών. Ως εκ τούτου, η ανάπτυξη ενός βιώσιμου συστήματος δημόσιων συγκοινωνιών βρίσκεται σε πλήρη εξελίξη και η VDLBus & Coach είναι υπερήφανη που οδήγησε σε αυτή την μετάβαση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους. Η δική τους ισχυρή δέσμευση για βιωσιμότητα σε επιχειρησιακό επίπεδο συνέβαλε σίγουρα κερδίζοντας αυτό το ειδικό βραβείο.

VDLCiteaElectric

Η σειρά VDLCiteaElectric αποτελείται από αρκετά λεωφορεία δημόσιων μεταφορών που είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικό κινητήρα. Με αυτά τα ήσυχα και αποδοτικά λεωφορεία, οι δημόσιες συγκοινωνίες με μηδενικές εκπομπές είναι ήδη σε κοντινή απόσταση. Οι εκδόσεις μήκους που είναι διαθέσιμες σε αυτό το εύρος είναι το χαμηλής είσοδου 9,9 μέτρων, το χαμηλοδάπεδο 12 μέτρων και αρθρωτά λεωφορεία 18 μέτρων. Η επιλογή συστημάτων συσσωρευτών με ισχύ από 85 kWh έως 248 kWh καθιστά δυνατή την ηλεκτρική παροχή οποιουδήποτε τύπου υπηρεσίας. Υγιείς λύσεις για το κλίμα τα συστήματα ελέγχου, με μια σειρά αντλιών θερμότητας και βοηθητικές επιλογές θέρμανσης, εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο άνεσης. Μπορούν να φιλοξενηθούν διάφορες επιλογές για τη φόρτιση των μπαταριών, με έμφαση στη γρήγορη φόρτιση που υπερβαίνει τα 400 χλμ. την ημέρα. Η εμπειρία από την ολοκλήρωση του συστήματος, επιτρέπει στην VDL να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συστήματος για τη μετάβαση από ένα ντίζελ σε μηδενικές εκπομπές ρύπων. Με εμπειρία άνω των 4,5 εκατομμυρίων χιλιομέτρων και πάνω από 200 ηλεκτρικά λεωφορεία σε καθημερινή λειτουργία στα τέλη του 2017, η σειρά CiteaElectric είναι ήδη έτοιμη για το μέλλον.

Βραβείο Αειφόρου λεωφορείου του έτους

Το βραβείο, το οποίο προωθείται από το ιταλικό περιοδικό Autobus σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο του Πανεπιστημίου του Μιλάνο (στο πρόσωπο του καθηγητή GiulioCeppi), χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: Urban, Intercity και Coach. Ξεκίνησε το 2016, είναι το πρώτο και μόνο Ευρωπαϊκό βραβείο που αναγνωρίζει τη βιωσιμότητα στον τομέα των λεωφορείων. Η SBY έρχεται στη δεύτερη έκδοση της, εμπλουτισμένη με μια αριστοκρατική βιτρίνα και μια διεθνή κριτική επιτροπή, που αποτελείται από το γαλλικό περιοδικό MobilitésMagazine (Jean-PhilippePastre), από το Γερμανικό συντακτικό γραφείο Ntt (WolfgangTschakaert, επίσης διοργανωτής της InternationalBus & Coachανταγωνισμός) και από το αυστριακό περιοδικό 1BUS (ErnstMüller).

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος