Το Νέο μας Συνεργείο

Η AP BUS&COACH HELLAS, επίσημη αντιπροσωπεία των λεωφορείων VDL BUS & COACH και ΟΤΟΚΑR στην Ελλάδα, μένοντας πιστή στο πλάνο της για το μέλλον, κόντρα στους δύσκολους καιρούς προχωράει στην επέκταση και ανανέωση της υποστήριξης των πελατών μας.

Το Συνεργείο μας ξεκινά την λειτουργία του σε νέες εγκαταστάσειςεπί της Τριδήμα 11με σύγχρονες δομές. Ένα ολοκαίνουργο κτίσμα ενοποιεί AfterSales, Ανταλλακτικά και Υποστήριξη, δημιουργώντας ένα μοντέρνο περιβάλλον για τον πελάτη και το προσωπικό.

Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη υποστήριξη περισσότερων οχημάτων, με μεγαλύτερους χώρους. Με συνέπεια, ευθύνη, σεβασμό προς τον πελάτη έχουμε καταφέρει την διατήρηση υψηλού αποθεματικού επιπέδου στις αποθήκες μας περιλαμβάνοντας εκατοντάδες κωδικούς ανταλλακτικών ικανό να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας στον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο.

Στους άρτια εξοπλισμένους χώρους μας μπορείτε να βρείτε πληθώρα Γνήσιων, Εγγυημένων Ανταλλακτικών, από βίδες και παξιμάδια, φίλτρα και Ιμάντες  μέχρι Παμπρίζ, Σιλανσιέ και Διαφορικά. Η DAF ,η ZF,η  WABCO, KNORR,BOSCH,HELLA είναι μερικές μόνο απο τις  επιλεγμένες εταιρείες που φροντίζουμε τα προϊόντα τους να καλύψουν  όλες τις ανάγκες σας.

Η συνεχή διεύρυνση των υπηρεσιών και προϊόντων μας προσφέρει την σιγουριά ότι η αρχική σας επένδυση στην συνεργασία με την εταιρεία μας θα επιστρέφει πάντα με αυξημένη υπεραξία.

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας καύχημα ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη σας και αισιόδοξοι για ακόμη καλύτερες υπηρεσίες

Για ραντεβού επικοινωνήστε:APBUSCOACHHELLAS, Τριδήμα 11,T.Κ.10442 Αθήνα.

Τηλέφωνα Συνεργείου / Ανταλλακτικών : 210 5127870 - 210 5149725 Φαξ: 210 5145239 e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."

Yπεύθυνος ανταλλακτικών : Νικήτας Καρδάσης - 6936 172389.

Copyright Bus & Coach Hellas © 2016. All rights reserved

Design & Site Implemented: ClickMedia